Dulić: Bezobrazno skupi kvadrati

Izvor: S media, 04.Dec.2010, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dulić: Bezobrazno skupi kvadrati

Ideja masovne stanogradnje je da uposli domaća građevinska operativa, ali i da se spusti bezobrazno visoka cena kvadrata stana u Beogradu, kaže Oiver Dulić.

Ministar za prostorno planiranje kaže da će država na taj način obezbediti prosečnoj srpskoj porodici da dođe do krova nad glavom po povoljnijim uslovima.

"Država se vraća u ulogu investitora da bi povratila ugled građevinskom sektoru i podigla kvalitet, ali i da bi istisnula investitore iz kriminalizovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << struktura, koji su varali građane", naglašava on.

Dulić: Plaćanje kredita nakon useljenja

Dulić navodi da je država u Beogradu promovisala dva projekta pa će, osim kasarne ”4. juli”, gradilište biti otvoreno i u naselju Dr Ivan Ribar. On dodaje da će, na primer, mesečna rata koštati kupce stanova na Voždovcu između 180 i 250 evra.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.