Izvor: Blic, 05.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duca pristala

Duca pristala

Bojan Delibašić iz Vrbasa zaprosio je juče u 6 časova ujutru svoju izabranicu Dubravku - Ducu Kuljić na centralnom gradskom trgu, ispod bilborda sa njihovom slikom i pozivom: 'Duco, udaj se za mene!'

Bilbord je zajedno sa majstorima, po jakom vetru koji ih je ometao ali ipak bezuspešno, Bojan postavio nekoliko sati ranije, a pre toga sa Ducom se dogovorio da se vide rano u nedelju zbog posla, kako bi sprečio da vest do nje stigne nekim zaobilaznim putem. Pošto ništa nije prepustio slučaju, u vreme susreta na trgu se sa buketom pojavio i cvećar i Bojanu je ostalo samo da pokaže bilbord i sačeka odgovor. Usledio je Ducin pristanak.

G. D.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.