Izvor: Danas, 20.Jul.2023, 16:03

Država potpisala ugovore sa investitorima za ulaganja od sedam milijardi dinara

Vlada Republike Srbije dala je na današnjoj sednici saglasnost za zaključivanje novih ugovora sa šest privrednih društava o investicionim projektima čija je ukupna vrednost ulaganja veća od sedam milijardi dinara, saopštilo je Ministarstvo privrede kojim trenutno upravlja Siniša Mali nakon smene Radeta Baste.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skoro 1.200 novih radnih mesta! Vlada Srbije odobrila projekte vredne preko 7 milijardi dinara

Izvor: Blic, 20.Jul.2023

Vlada Republike Srbije dala je na današnjoj sednici saglasnost za zaključivanje novih ugovora sa šest privrednih društava o investicionim projektima čija je ukupna vrednost ulaganja veća od sedam milijardi dinara.

Nastavak na Blic...

Vlada Srbije dala saglasnost za ugovore sa šest kompanija o investicijama od sedam milijardi dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jul.2023

Vlada Srbije dala je danas saglasnost za zaključivanje ugovora sa šest privrednih društava o investicionim projektima čija je ukupna vrednost ulaganja veća od sedam milijardi dinara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.