Država otvara nova radna mesta, ovo je VELIKA ŠANSA za sve koji imaju OVU DIPLOMU!

Izvor: BKTV News, 05.Okt.2017, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država otvara nova radna mesta, ovo je VELIKA ŠANSA za sve koji imaju OVU DIPLOMU!

Iskoristite priliku.

Uskoro će biti oglašen javni konkurs Ministarstva pravde za prijem 160 sudijskih pripravnika, koji bi trebalo da počnu s radom do kraja 2017. godine, najavila je danas ministarka pravde Nela Kuburović.

Govoreći na otvaranju Godišnjeg savetovanja sudija Republike Srbije u Vrnjačkoj Banji, Kuburović je ukazala da će taj konkurs biti ujedno i prvi tog tipa u poslednje tri godine.

Ministarka pravde Nela Kuburović (Foto: Tanjug/Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Žestić)

Konkurs će, kako je pojasnila, biti raspisan povodom početka primene novog Pravilnika o postupku prijema sudijskih pripravnika, na osnovu Zakona o uređenju sudova, a koji će u narednim danima biti objavljen u Službenom glasniku.

Stupanjem na snagu ovog pravilnika prestaje da važi Pravilnik o popunjavanju izvršilačkih radnih mesta u sudovima, u delu koji se odnosi na prijem sudijskih pripravnika, ukazala je ministarka.

"Očekujem da ćemo i tokom 2018. godine moći da sprovedemo još jedan konkurs radi jačanja stručnih kapaciteta sustva", istakla je Kuburović.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.