Izvor: Blic, 17.Maj.2023, 10:36

Država će kupiti protezu za ruku devojci koja je povređena u pucnjavi u Mladenovcu

Direktorka RFZO Sanja Radojević Škodrić kaže da je RFZO svakodnevno u kontaktu sa strukom, kada je u pitanju stanje povređenih pacijenata u oba masakra. Ona je kazala i da nema potrebe da se sakuplja novac za protezu za ruku za devojku koja je nakon pucnjave u Mladenovcu ostala bez nje, već da će da joj je kupe država i RFZO.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Država kupuje protezu za ruku za devojku koja je povređena u pucnjavi u Mladenovcu

Izvor: B92, 17.Maj.2023

Sanja Radojević Škodrić kazala je da će RFZO i država kupiti protezu za ruku za devojku koja je nakon pucnjave u Mladenovcu ostala bez nje, saznaje B92.net...Direktorka RFZO je kazala i da nema potrebe da se sakuplja novac...Sanja Radojević Škodrić kaže da je RFZO svakodnevno u kontaktu sa strukom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.