Društvena mreža za one koji ne vole društvene mreže!

Izvor: NovaEnergija.net, 11.Jun.2017, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Društvena mreža za one koji ne vole društvene mreže!

Društvene mreže odavno nisu samo deo savremenog života, za mnoge su postale – način života.
Dešavanja na društvenim mrežama mnogima su postala važnija od onog što se dešava u stvarnom životu. Da li tome ima leka?
Mnoge studije pokazuju da je ovaj oblik zavisnosti postao “ravnopravan” sa mnogim drugim oblicima zavisnosti.
Međutim, jedno od rešenja bi mogla biti nova aplikacija ili kako su je neki nazvali “društvena mreža za one koji ne vole društvene mreže”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << /> Reč je o aplikaciji Binky čija je glavna prednost njena jednostavnost. Binky radi gotovo sve što rade i “prave” društvene mreže i aplikacije, poput Facebooka ili Twittera. Možete pregledati bezbrojne “feedove”, “lajkovati”, čak i komentirisati. U čemu je onda njena tajna?
U tome što nema šanse da neko vidi bilo koju od vaših objava, niti reaguje na vašu reakciju. Naime, sve što radite na ovoj mreži, ne vidi niko drugi sem vas.
Ali, autori aplikacije upravo to ističu kao najveću prednost, jer tako “barem nećete zamrzeti svoje prijatelje na društvenim mrežama”.
Usput, autor je naziva “najboljom antistres terapijom” kada je reč o društvenim mrežama. Da li sve to ima smisla, možete isprobati ako koristite iOS uređaje.
Izvor: B92

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.