Drama u Nišu: Držao ženu kao taoca

Izvor: Mondo, 12.Sep.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Nišu: Držao ženu kao taoca

Niška policija savladala muškarca (55) koji je držao suprugu kao taoca u ugostiteljskom objektu u centru grada.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

U zajedničkoj akciji policije i žandarmerije u Nišu uhapšen je N.S. (55) iz okoline Beograda za koga se sumnja da je pištoljem primoravao bivšu suprugu da bude  pored njega i razgovara sa njim, saopšteno je danas iz Policijske uprave u tom gradu.

Policija je dobila prijavu od građana sinoć oko 22.00 časa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a osumnjičeni se nalazio u ugostiteljskom objektu u Prijezdinoj ulici, navode iz policije i dodaju da je mesto odmah obezbeđeno i

da je angažovan pregovarački tim iz Niša koji je različitim metodama pokušavao da ubedi osumnjičenog da pusti oštećenu.

Posle tročasovnih pregovora žandarmerija je uz upotrebu "šok" bombe i fizičke snage savladaka osumnjičenog, dodaju iz policije i navode da u akciji nije bilo povređenih osoba.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, nasilja u porodici i nedozvoljene proizvodnje, držanja i prometa oružja i eksplozivnih materija, saopštavaju iz policije.

Policija zahvaljuje stanarima okolnih zgrada i građanima na saradnji i razumevanju

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.