Drama u Jaši Tomiću: U vožnji se raspao ringišpil

Izvor: Mondo, 01.Okt.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Jaši Tomiću: U vožnji se raspao ringišpil

Četvoro dece povređeno je danas u vojvođanskom mestu Jaša Tomić, kada se srušio ringišpil na kom su se vozili. Inspekcija već bila zabranila rad?

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija

U Domu zdravlja u obližnjem Sečnju potvrdili su za beogradski tabloid "Alo" da su intervenisali na mestu nesreće.

Deca su prevezena u Urgentni centar u Zrenjaninu i tamo će ih dalje zbrinuti, a u Domu zdravlja u Sečnju ocenjuju da su deca "odlično prošla".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Kako prenosi Tanjug, deca uglavnom imaju ogrebotine kolena, a samo jedno dete udarilo je nogu malo jače, ali su i njegove povrede lakše prirode. Povređeno je četvoro dece.

Prema rečima očevidaca, vrteška se bukvalno raspala dok je trajala vožnja, a ubrzo nakon incidenta na licu meta su se pojavili policija i Hitna pomoć.

Vrteška je bila postavljena u centru grada, a svedoci kažu da je prava sreća što u pitanju nije bio veći ringšpil.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je stigao MONDO, inspekcija je prethodnog dana bila u Jaši Tomiću i zabranila rad ringišpila ali je on ipak uključen danas.

Foto: MONDO/Dragana Todorović

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRUŠIO SE RINGIŠPIL PUN DECE U JAŠI TOMIĆU: Najmanje troje povređeno nakon pada

Izvor: Kurir, 01.Okt.2016

...U Domu zdravlja u obližnjem Sečnju rečeno je da je troje ili četvoro dece prošlo sa lakšim povredama nakon pada sa ringišpila..Očevici tvrde da se ringišpil bukvalno raspao u toku vožnje, a nakon incidenta ubrzo je došla policija i Hitna pomoć..Vrteška se nalazila u centru naselja a svedoci...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.