Drama na nebu: Avion Er Srbije je morao zbog ovoga da bude preusmeren!

Izvor: BKTV News, 03.Feb.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama na nebu: Avion "Er Srbije" je morao zbog ovoga da bude preusmeren!

Let JU610 iz Beograda za Prag preusmeren je za Berlin zbog guste magle koja je zadesila češku prestonicu, saopšteno je iz kompanije "Air Serbia"

Kako se navodi, uočen je tehnički problem na ovom avionu dok je bio prizemljen u Berlinu što je dovelo do otkazivanja leta JU610, a ujedno i povratnog leta JU611.

Hitno otkazani svi letovi, ovi avioni više ne mogu u Beograd! (FOTO)

"Preduzimamo sve neophodne mere da bi se smanjile eventualne neprijatnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << za putnike na letu JU610 i da bi ih što pre prevezla do Praga", saopšteno je iz ove kompanije.

FOTO: Vikipedija/Ilustracija

U saopštenju se dodaje da će svi putnici sa leta JU611 biće prebačeni na let JU615 koji poleće iz Praga u 20:35h.

Putnicima sesavetuje da se za dodatne informacije obrate Kontakt centru na +381 11 311 21 23.

Drama u Crnoj Gori: Grom udario u avion, letovi otkazani, "Er Srbija" morala da reaguje!

"Izvinjavamo se zbog eventualnih neprijatnosti. Bezbednost i sigurnost putnika i članova posade su naš najvažniji prioritet", stoji u saopštenju ove kompanije.

Let JU610 iz Beograda za Prag, u petak 03. februara preusmeren je za Berlin, usled guste magle u češkom glavnom gradu. 1/6

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.