Dragana Boljević ponovo na čelu Društva sudija Srbije

Izvor: Blic, 20.Feb.2011, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Boljević ponovo na čelu Društva sudija Srbije

Skupština Društva sudija Srbije ponovo je danas izabrala Draganu Boljević za predsednicu i Omera Hadžiomerovića za potpredsednika tog udruženja, saopštilo je danas to društvo.

Na sednici koja je održana danas u hotelu M u Beogradu, usvojen je novi statut Društva, kao i izveštaj o radu rukovodstva.

Udruženje tužilaca i zamenika tužilaca ponovo je danas izabralo Gorana Ilića za predsednika, kao i druge organe Udruženja, a usvojen je i novi statut, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOLJEVIĆ PONOVO NA ČELU DRUŠTVA SUDIJA SRBIJE

Izvor: Kurir, 20.Feb.2011

BEOGRAD - Skupština Društva sudija Srbije ponovo je danas izabrala Draganu Boljević za predsednicu i Omera Hadžiomerovića za potpredsednika tog udruženja, saopštilo je danas to društvo...Na sednici koja je održana danas u hotelu M u Beogradu, usvojen je novi statut Društva, kao i izveštaj...

Nastavak na Kurir...

Boljevićeva ponovo predsednik Društva sudija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2011

BEOGRAD -..Dragana Boljević, koja nije izabrana na opštem izboru sudija, ponovo je izabrana za predsednika Društva sudija Srbije, dok je zamenik republičkog tužioca Goran Ilić ponovo izabran za predsednika Udruženja javnih tužilaca, saopšteno je danas iz tih strukovnih udruženja...U saopštenju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.