Doneta presuda optuženom za zaveru protiv Obame

Izvor: Vostok.rs, 15.Jul.2012, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doneta presuda optuženom za zaveru protiv Obame

15.07.2012. -

Državljanin Uzbekistana, Ulugbek Kodirov, osuđen je u SAD na 15 godina zatvora. On je optužen za zaveru protiv Obame. Kodirov se izjasnio krivim po tri tačke optužnice - pretnja ubistva predsednika, skladištenje automatskog oružja i materijalnu pomoć teroristima. Priznanje krivice, pomoglo je 22-godišnjem Kodirovu da izbegne  doživotnu kaznu.

Izvor: Golos Rossii, foto: © Flickr.com/Werner Kunz/cc-by-nc-sa 3.0    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemljotres u Bugarskoj

Izvor: Vostok.rs, 15.Jul.2012

15.07.2012. -..Zemljotres jačine 4.6 stepeni pogodio je u subotu zapadnu Bugarsku, u blizini glavnog grada - Sofije, saopšteno je na sajtu američkog Geološkog instituta. Epicentar potresa se nalazi na dubini od 6,1 kilometar. Nema izveštaja o žrtvama i materijalnoj šteti. Zemljotres magnitude...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.