Izvor: B92, 26.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija Japana Prokuplju

Prokuplje -- Vlada Japana poklonila je sanitetsko vozilo Hitnoj službi Doma zdravlja u Prokuplju, vredno 69.000 evra.

Na svečanosti u Zdravstvenom centru otpravnik poslova japanske ambasade Terošiko Šinada je rekao da je taj poklon zdravstvu Toplice samo manji deo ukupne pomoći od 190 miliona evra koji je Vlada Japana uručila Srbiji u poslednjih sedam godina.

Šinada je izrazio nadu da će to vozilo, kao i dva EKG aparata, ultrazvuk i ostala oprema neophodna za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lečenje bolesnika, koje je Vlada Japana već poklonila tom centru, lekarima u mnogome olakšati rad i omogućiti efikasnije lečenje bolesnika.

Svečanosti upriličenoj povodom primopredaje donacije prisustvovao je i pomoćnik ministra zdravlja Srbije Goran ilić, koji je Vladi Japana zahvalio u ime Vlade Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.