Izvor: TangoSix.rs, 19.Maj.2016, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokumentarac: 40 godina Utve 75

Ličnim zalaganjem i entuzijazmom pripadnika 252. školsko trenažne eskadrile sa aerodroma Batajnica, Komande RV i PVO ali i Vojnofilmskog centra „Zastava Film“ danas je premijerno prikazan dokumentarac naziva „40 godina Utve 75“.
Kao deo svečanosti posvećene obeležavanju godišnjice ovog legendarnog aviona za obuku i druge namene, film je danas predstavljen zvanicama, prijateljima i akterima sa crno-belih traka koji su još živi.
Tango Six će sutra pre podne >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << emitovati detaljniji foto i video izveštaj sa ovog događaja a danas pogledajte neke više ali i one manje poznate kadrove iz života ovog aviona koji je danas zagazio u petu deceniju.
 

 
The post Dokumentarac: 40 godina Utve 75 appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

252. pamti svoja laširanja: 40 godina Utve-75

Izvor: TangoSix.rs, 20.Maj.2016, 08:02

Jubilej vredan pažnje, 40 godina od prvog leta Utve-75, obeležen je juče na vojnom aerodromu Batajnica skupom koji je ova legendarna letelica i više nego zaslužila..Domaćini događaja, pripadnici 252. školsko-trenažne avijacijske eskadrile, 204. vazduhoplovne brigade su se i više nego potrudili...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.