Izvor: Danas, 23.Maj.2023, 09:39

Dojave o bombama u školama u Pranjanima i Takovu

U osnovne škole „Desanka Maksimović", „Momčilo Nastasijević" u Gornjem Milanovcu, „Ivo Andrić" u Pranjanima i „Takovski ustanak" u Takovu jutros je imejlom stigla informacija da je postavljena bomba, što je za GMinfo potvrđeno u PU Čačak.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

BIĆE MNOGO RANJENIH I UBIJENIH Preteća poruka stigla na adresu škole u Pranjanima! Moja regrutovana osoba je sakrila bombu u vašoj školi!

Izvor: Pančevac-online.com, 23.Maj.2023

Poruka preteće sadržine koja je stigla na email adresu OŠ „Ivo Andrić“ u gornjomilanovačkom selu Pranjani zaprepastila je sve đake i nastavnike koji su se tom trenutku našli u školi. U toj poruci se navodi kako će bomba koja je postavljena u tom objektu odneti mnoge žrtve. „Moja regrutovana...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.