Izvor: Danas, 04.Mar.2011, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobro radio, ali loše komunicirao sa direktorom

Svi zaposleni u Službi kućnog lečenja, četiri lekara i trinaest medicinskih sestara, uputili su peticiju direktoru Zdravstvenog centra u Užicu, kojom zahtevaju da se poništi odluka dr Aleksandra Ostojića (G17 plus), direktora Doma zdravlja u tom gradu, koji je sa mesta načelnika te službe smenio dr Aleksandra Ristića.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Smenjen dr Saša Ristić, omiljeni načelnik Službe kućnog lečenja

Izvor: Press, 05.Mar.2011, 00:22

Direktor užičkog Doma zdravlja dr Aleksandar Ostojić smenio je načelnika Službe kućnog lečenja dr Sašu Ristića zbog loše komunikacije sa pretpostavljenim. Zaposleni u toj službi potpisali su peticiju, kojom traže da se direktorova odluka poništi, a peticiju potpisuju i pacijenti. I zaposleni...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.