Dobrim video nadzorom do veće bezbednosti u saobraćaju

Izvor: BKTV News, 10.Jun.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobrim video nadzorom do veće bezbednosti u saobraćaju

Vršilac dužnosti načelnika Saobraćajne policije Vladimir Rebić izjavio je danas da se bezbednost saobraćaja može dosta unaprediti video nadzorom, ali i dobrim funkcionisanjem policije i sudova za prekršaje.

Rebić je rekao za RTS da je francuski grad Sent Etjen uspeo postavljanjem dobrog video nadzora za samo godinu dana da smanji broj saobraćajnih nezgoda sa nastradalima za više od 80 odsto.
On je zbog početka turističke sezone apelovao na vozače da na put >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << idu samo odmorni i sa ispravnim vozilima, da prave pauze tokom vožnje, kao i da nikako ne konzumiraju alkohol.
Rebić je upozorio da je nažalost u saobraćaju dovoljan samo jedan trenutak nepažnje koji može da izazove tragediju i pozvao sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni.
Izvor: tanjug.rs

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Video-nadzor za veću bezbednost

Izvor: RTS, 10.Jun.2014

Vršilac dužnosti načelnika Saobraćajne policije Vladimir Rebić rekao je za RTS da se bezbednost saobraćaja može dosta unaprediti video-nadzorom, ali i dobrim funkcionisanjem policije i sudova za prekršaje...Rebić je istakao da je francuski grad Sent Etjen postavljanjem dobrog video-nadzora za...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.