Izvor: Blic, 30.Mar.2023, 14:34

Dobra vest za 9.000 obolelih od MS u Srbiji: Proizvodnja "corposa" i kod nas, dr Drulović o značaju ovog inovativnog leka i proceduri dobijanja

"Proizvodnja inovativnog leka "corpos" u Srbiji donosi revolucionarnu promenu za lečenje osoba obolelih od multipla skleroze u našoj zemlji", rekla je za "Blic" prof. dr Jelena Drulović. Proizvodnja ovog leka, kako je predstavljeno juče, počela je i u Srbiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Drulović: Novi lek za MS koji se proizvodi u Srbiji doneće revoluciju u lečenju ove bolesti

Izvor: Danas, 30.Mar.2023

Povodom najave da će inovativni lek "corpos", koji se koristi u lečenju multiple skleroze biti proizvođen u Srbiji, neurolog prof. dr Jelena Drulović je rekla da će to doneti revolucionarnu promenu u lečenju obolelih od MS u zemlji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.