Izvor: RTS, 05.Jun.2021, 20:13

Dobitnik stana: Još uvek otplaćujem stan u kojem živim, ovaj iznenadni dobitak menja sve

Goran Glišović dobitnik stana u naselju Zemunske kapije, navodi za RTS da još uvek otplaćuje stan u kojem živi sa porodicom i da ovaj iznenadni dobitak menja sve u njihovim životima.
Goran Glišović navodi za RTS da i dalje ne može da veruje da će baš on biti dobitnik najvrednije nagrade - stana u naselju Zemunske kapije.

"Ovaj stan menja mnogo jer mi živimo u stanu koji se otplaćuje kroz kredit još sledećih sedam godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a ovaj iznenadni dobitak menja sve. Uostalom tu su  sin i ćerka, pa ćemo se dogovoriti na koji način  ćemo to najbolje iskoristiti", navodi dobitnik stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".
Objašnjava da je jedini on učestvovao u nagradnoj igri i da je poslao desetak koverti.
"Nisam učestvovao u puno nagradnih igara, neke sitne dobitke sam dobijao kao mlad, ali ovaj dobitak je prevazišao sva moja očekivanja. Postojala su neka moja potajna nadanja za automobil, stan je bio u nekim mislima, ali ovo je stvarno prevazišlo sva moja očekivanja koja su postojala", navodi Glišović.
Budući da ima ćerku i sina, Glišović kaže da će se ukućani još dogovoriti ko će se preseliti u novi stan. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.