Izvor: RTS, 09.Feb.2023, 22:14

Dobitnice stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" potpisale ugovore

Dobitnice stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" Dragana Slamarski i Senka Jovanović potpisale su u Vladi Srbije ugovore o svojim novim stambenim prostorima.
U drugom izvlačenju novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" stanove su dobile Dragana Slamarski i Senka Jovanović.

Ministar finansija Siniša Mali čestitao im je na stanovima, zahvalio što su učestvovale i pozvao ih, kao i sve druge građane Srbije, da nastave >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da učestvuju u nagradnoj igri u kojoj se skeniraju QR kodovi sa fiskalnih računa.
Podsetio je građane da nova fiskalizacija podrazumeva novi QR kod i nove fiskalne račune, i da mobilnim telefonom u trenutku kupovine mogu da provere ispravnost kod i računa.
"Tako se borimo zajednički protiv sive ekonomije. Svaki dinar koji ode u sivu ekonomiju je dinar manje za budžet, naše auto-puteve, bolnice, škole, povećanje plata i penzija", poručio je Mali.
Dodao je da su do sada građani učestovali sa 70 miliona računa, te da je trenutno preko 765.000 registrovanih učesnika, a ti brojevi se iz dana u dan povećavaju.
"Raste i svest građana Srbije da zajedno gradimo lepšu, bolju i uspešniju Srbiju", rekao je Mali.
Dobitnica Dragana Slamarski iz Uljma kod Vršca rekla je da je presrećna i uzbuđena, te da će stan u Beogradu umnogome promeniti njen život.
"Pošto nisam zaposlena, to je novi početak za mene, možda ću da se preselim u Beograd, pa da nađem i posao", rekla je ona.
Senka Jovanović je rekla da je to što je dobila stan dokaz da se čuda dešavaju.
"Presrećna sam, to je divan početak godine. Igraću i dalje. Ja sam to inače igrala za ćerku, ona je podstanar, pa će stan ona i dobiti", rekla je Senka Jovanović.
Dobitnice stanova došle su u Vladu Srbije sa članovima porodica, a dokumenta su potpisivali direktori Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić i Građevinske direkcije Srbije koja je stanove izgradila Boris Bjelica.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uzmi račun i pobedi: Dobitnice stanova potpisale ugovore (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 10.Feb.2023, 05:30

Stanove su dobile Dragana Slamarski iz Uljma kod Vršca i Senka Jovanović

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.