Izvor: RTS, 25.Sep.2021, 20:08

Dobitnica u igri "Uzmi račun i pobedi" poslala 2.000 koverata: Očekivala sam automobil, a dobila stan

Dobitnica stana u igri "Uzmi račun i pobedi 2021" Nedeljka Zukanović kaže za RTS da je poslala oko 2.000 koverata, i da je očekivala da dobije automobil, a dobila je stan u Zemunskim kapijama.
U drugom jesenjem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", stan u naselju Zemunske kapije dobila je Nedeljka Zukanović iz Beograda.

Porodica Zukanović jednoglasna je u stavu da je apsolutno pravedno da baš oni dobiju stan. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Nedeljka kaže da su poslali oko 2.000 koverata. "Učestvovala sam da dobijem nešto, da dobijem auto, a dobila sam stan", kaže dobitnica.
Stambeno pitanje im je, kako su potvrdili, bilo problem, jer im je imovina ostala u Hrvatskoj i nije ništa urađeno da se stanje popravi.
U drugom izvlačenju jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"POSLALA SAM OKO 2.000 KOVERATA" Zukanovići se nadali automobilu, a u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" DOBILI STAN

Izvor: Blic, 25.Sep.2021

Koverta Nedeljke Zukanović iz Beograda večeras je izvučena u moru od više devet miliona pristiglih u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.