Do vrha Avale od sutra sezonskom linijom 400

Izvor: Akter, 30.Apr.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do vrha Avale od sutra sezonskom linijom 400

Građani Beograda će od sutra do Avale moći da koriste sezonsku autobusku liniju 400 koja saobraća od Voždovca, saopšteno je iz gradskog Sekretarijata za saobraćaj

Linija će u skladu sa dugogodišnjom tradicijom raditi vikendom i državnim praznicima u letnjem periodu.

Direkcija za javni prevoz će na taj način izletnicima omogućiti brži i lakši pristup jednom od najpopularnijih beogradskih izletišta, dodaje se u saopštenju.

Zbog prvomajskih praznika, od 1. do 3. maja na svim linijama koje saobraćaju u okviru ITS 1 i ITS 2 sistema biće primenjeni redovi vožnje za nedelju, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Do vrha Avale sezonskom linijom 400

Izvor: Akter, 01.Maj.2015, 09:10

Građani Beograda će od danas do Avale moći da koriste sezonsku autobusku liniju 400 koja saobraća od Voždovca, saopšteno je iz gradskog Sekretarijata za saobraćaj..Linija će u skladu sa dugogodišnjom tradicijom raditi vikendom i državnim praznicima u letnjem periodu...Direkcija za javni prevoz...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.