Đorđević: Zakonom se ispravlja nepravda prema borcima poslednjih ratova

Izvor: Danas, 25.Feb.2020, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Zakonom se ispravlja nepravda prema borcima poslednjih ratova

Zakonom o pravima boraca, vojnih invalida, civilnih invalida rata i članova njihovih porodica, ova vlada želi da ispravi nepravdu prema borcima ratova devedesetih godina i ova pitanja uredi na pravičniji način jer nema ništa važnije od zaštite građana koji su se hrabro odazvali na poziv države kada je bilo neophodno, rekao je ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djordjević: Zakonom se ispravlja nepravda prema borcima poslednjih ratova

Izvor: Beta, 25.Feb.2020

Zakonom o pravima boraca, vojnih invalida, civilnih invalida rata i članova njihovih porodica, ova vlada želi da ispravi nepravdu prema borcima ratova devedesetih godina i ova pitanja uredi na pravičniji način jer nema ništa važnije od zaštite gradjana koji su se hrabro odazvali na poziv države...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.