Izvor: Blic, 26.Dec.2022, 00:53

Divac: "Inspektori ujutru izlaze na teren u Pirot, komisija će utvrditi uzrok nesreće"

Vršilac dužnosti pomoćnika ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Ivan Divac izjavio je da će inspektori Odeljenja za inspekcijske poslove transporta opasnih roba resornog ministarstva sutra ujutro biti na terenu, u Pirotu, i preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti kako bi se utvrdilo da li je bilo nepravilnosti prilikom transporta amonijaka iz Bugarske za Šabac.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zbrinuto više od 50 osoba nakon prevrtanja vagona; Tokom večeri biće postavljene dve mobilne merne stanice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2022

U Pirotu je vanredna situacija zbog curenja amonijaka iz prevrnutog vagona. Zbog simptoma trovanja 51 osoba je hospitalizovana, od kojih je desetak zdržano na bolničkom lečenju. Jedna osoba preminula po prijemu u pirotsku bolnicu, ali nije potvrđeno da je uzrok smrti trovanje. Škole, vrtići i javne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.