Izvor: Danas, 05.Jun.2023, 09:43

Direktorka RFZO: Četvrtina pacijenata na listama čekanja želi da bude preusmerena u druge ustanove

Direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO) Sanja Radojević Škodrić izjavila je danas da se do 1. juna četvrtina pacijenata, koji duže od dve godine čekaju operaciju kuka, izjasnilo o tome da li žele da se preusmere u drugu zdravstvenu ustanovu na operaciju i da je potvrdno odgovorilo 1.300 ljudi.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Direktorka RFZO: Četvrtina pacijenata na listama čekanja želi da bude preusmerena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2023

Direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Sanja Radojević Škodrić izjavila je danas da četvrtina pacijenata, koji čekaju više od dve godine na operacije kuka i kolena, žele da budu preusmereni, kao i da je od 1.300 pacijenata 300 već preusmereno u druge ustanove, dok je nekima već...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.