Direktorka Centra za socijalni rad razrešena dužnosti

Izvor: RTS, 26.Sep.2017, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktorka Centra za socijalni rad razrešena dužnosti

Skupština grada razrešila je dužnosti v. d. direktorku Gradskog centra za socijalni rad Mikainu Stevanović i imenovala Zoricu Pavlović za v. d. direktora tog Centra na najduže jednu godinu.
Kako se navodi u obrazloženju, imajući u vidu tragične događaje koji su se desili u dva odeljenja u Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu, na Novom Beogradu i Rakovici, gradonačelnik Siniša Mali se 13. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jula obratio Ministarstvu za rad, zapošljvanje, boračka i socijalna pitanja sa predlogom za razrešenje Mikaine Stevanović.
Resorno ministarstvo je dalo saglasnost za razrešenje v. d. direktorke, a zatim je Upravni odbor Gradskog centra za socijalni rad 21. jula doneo odluku kojom prestaju ovlašćenja Mikaine Stevanović.
Odbornici su tu odluku doneli po kratkom postupku, kao i odluke o razrešenju i imenovanju još nekoliko direktora i v. d. direktora i članova upravnih i nadzornih odbora u pojedinim gradskim preduzećima i ustanovama.
Ispred centra za socijalni rad na Novom Beogradu u julu ove godine Milan Lovrić ubio je svoji bivšu suprugu Olgu Lovrić kamenom na očigled njihovih troje mloletne dece.
Marko Nikolić ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio je četvorogodišnjeg sina Mihaila i bivšu suprugu Maju Đorđević, a povredio troje zaposlenih u Centru.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle dva ubistva: Direktorka Gradskog centra za socijalni rad razrešena dužnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2017

gradonačelnik se tim povodom obratio resornom ministarstvu već 13. jula..Skupština grada razrešila je danas dužnosti v. d. direktorku Gradskog centra za socijalni rad Mikainu Stevanović i imenovala Zoricu Pavlović za v. d. direktora tog Centra na najduže jednu godinu...Kako se navodi u obrazloženju,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Skupština Beograda razrešila direktorku Centra za socijalni rad

Izvor: Radio 021, 26.Sep.2017

Skupština Beograda razrešila je danas dužnosti v.d. direktorku Gradskog centra za socijalni rad Mikainu Stevanović i imenovala Zoricu Pavlović za v.d. direktorku...Kako se navodi u obrazloženju, imajući u vidu tragične događaje koji su se desili u dva odeljenja u Gradskom centru za socijalni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.