Direktor iznenada došao u obilazak bolnice i zatekao medicinsku sestru u ...

Izvor: BKTV News, 09.Avg.2017, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor iznenada došao u obilazak bolnice i zatekao medicinsku sestru u ...

Šok!

Direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević izjavio je da je tokom noćnog obilaska ustanove zatekao medicinsku sestru sa ljubavnikom.

Kako pišu Leskovačke vesti protiv medicinske sestre je pokrenut disciplinski postupak, a dodaje se i da ju je sa ljubavnikom direktor zatekao u jednoj od kancelarija u toku radnog vremena, što ga je, kako tvrde očevici, uznemirilo i šokiralo.

"Moram da priznam da nisam očekivao baš takvu scenu. Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mi je jako neprijatno", rekao je Dimitrijević.

Leskovačke vesti navode da je medicinska sestra svog ljubavnika uvela u bolnicu "kao bolesnika", čime je prekršila radnu disciplinu i moguće je da će dobiti otkaz.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.