Diplome za kadete Medicinskog fakulteta VMA

Izvor: RTS, 11.Sep.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diplome za kadete Medicinskog fakulteta VMA

U amfiteatru Vojnomedicinske akademije (VMA) svečano su uručene diplome prvoj klasi od 18 kadeta Medicinskog fakulteta VMA Univerziteta odbrane u Beogradu.
Rektor Univerziteta odbrane u Beogradu Mladen Vuruna, rekao je da je ovo važan dan koji će ući u istoriju vojne medicine i vojnog obrazovanja Republike Srbije, prenosi Tanjug.
"Danas imamo rezultat pred nama, 18 mladih lekara, a već od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sutra i potporučnika sanitetske službe Republike Srbije i Crne Gore. Nije vam bilo lako završiti tako teške i ozbiljne studije, ali pokazali ste snagu i ono što zaista jeste, kvalitetni, odlični mladi lekari i budući oficiri naše vojske", rekao je Vuruna.
Poželeo im je puno sreće i uspeha u daljem radu i da ubuduće daju doprinos kako razvoju vojne medicine, tako i vojnog obrazovanja.
Svečanom uručenju diploma prisustvovao je i dekan Medicinskog fakulteta VMA Nebojša Jović, koji je rekao da je danas veliki dan za taj fakultet. Medicinski fakultet VMA osnovan pre šest godina.
"Danas smo uručili diplome našim najmlađim kolegama i koleginicama. Ovo jeste kraj jednog važnog poglavlja u vašim životima, ali i početak drugog pođednako važnog i siguran sam pođednako uspešnog", rekao je Jović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.