Izvor: B92, 12.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dipeš mod ipak ne dolazi u Beograd

Beograd -- Koncert grupe "Dipeš mod" u Beogradu definitivno je otkazan, saopštili su organizatori. Kupcima ulaznica novac će biti vraćen u najkraćem mogućem roku.

Zbog problema sa rasporedom turneje, grupa "Dipeš mod" ne može da održi osam nastupa koji su ranije otkazani zbog bolesti pevača Dejvida Gana, saopštio je Egzit. Kako se navodi, iako su bend i organizatori uložili maksimalan napor, nove termine za ove nastupe nije bilo moguće zakazati.

Kupci ulaznica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na sajtu Exitfest.org mogu da preuzmu uputstvo za vraćanje novca.

Organizator moli sve kupce za maksimalno strpljenje, s obzirom na obim posla koji predviđa vraćanje novca. Kupci ulaznica koji imaju samo vaučer imaće isti status kao i oni koji su preuzeli ulaznice.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Depeche Mode otkazali nastup u Beogradu

Izvor: Kontra magazin, 12.Jun.2009

Depeche Mode na žalost neće biti u mogućnosti da održe osam otkazanih nastupa na otvorenom, među kojima i nastup u Beogradu, zbog problema sa rasporedom turneje. Iako su bend i organizatori uložili maksimalan napor, nove termine za ove nastupe nije bilo moguće zakazati.

Nastavak na Kontra magazin...

"Dipeš mod" otkazao nastup u Beogradu

Izvor: RTS, 12.Jun.2009

Grupa "Dipeš mod" definitivno odustala od koncerata u Beogradu zbog problema sa rasporedom turneje. ..Grupa "Dipeš mod" otkazala je definitivno nastup u Beogradu, zbog problema sa rasporedom turneje, saopštio je organizator koncerta "State of Exit"...Kupci ulaznica na sajtu Exitfest.org mogu naći...

Nastavak na RTS...

Nema novog koncerta "Depeche mode"

Izvor: Radio 021, 12.Jun.2009

Koncert grupe "Depeche mode" u Beogradu je definitivno otkazan i kupcima ulaznica novac će biti vraćen u najkraćem mogućem roku, saopštili su organizatori. Čuveni bend zbog problema sa rasporedom turneje neće moći da naknadno održi osam koncerata otkazanih zbog bolesti pevača Dejva Gahana.

Nastavak na Radio 021...

„Depeche Mode“ definitivno otkazali koncert u Beogradu

Izvor: Blic, 13.Jun.2009, 02:37

Na žalost desetina hiljada fanova koji su nestrpljivo očekivali njihov nastup, bend „Depeche Mode” je juče definitivno otkazao koncert u Beogradu! Osim koncerta na Ušću, koji je prvobitno odložen zbog bolesti pevača Dejva Gahana, britanska grupa je otkazala i nastupe u još sedam evropskih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.