Dinkić sutra sa predstavnicima sindikata Petrohemije

Izvor: S media, 12.Avg.2009, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić sutra sa predstavnicima sindikata Petrohemije

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mladjan Dinkić sastaće se sutra u Beogradu sa predstavnicima reprezentativnih sindikata HIP Petrohemija, s kojima će razgovarati o pokretanju proizvodnje u tom preduzeću, najavilo je Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mladjan Dinkić sastaće se sutra u Beogradu sa predstavnicima reprezentativnih sindikata HIP Petrohemija, s >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kojima će razgovarati o pokretanju proizvodnje u tom preduzeću, najavilo je Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja.

Sastanak će biti održan u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja u 12 časova, precizirano je u saopštenju.

Povodom štrajka radnika Petrohemije, zakazanog za sutra u Pančevu, u Savezu samostalnih sindikata Srbije danas će biti održana konferencija za novinare.

Na toj konferenciji će govoriti predsednik Veća Samostalnih sindikata Vojvodine Miodrag Mijatović, predsednik Republičkog odbora energetike i petrohemije Veljko Milošević i predsednik Pokrajinskog odbora energetike, petrohemije, hemije i nemetala Ljubiša Nestorović.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.