Izvor: Glas javnosti, 14.Avg.2009, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić protiv Dinkića

BEOGRAD - Ministar ekonomije Mlađan Dinkić ne mora da brine za budućnost svoje stranke, potencijalno ugroženu novim zakonom, koji predviđa da partije za registraciju moraju da sakupe najmanje 10.000 potpisa građana. U akciji Glasa javnosti i Kurira dosad je skupljeno ne deset hiljada, nego skoro četvrt miliona potpisa građana koji podržavaju nastojanje da se njegova ideja o podeli besplatnih akcija dovede do kraja. Postupak koji bi trebalo da bude pokrenut protiv ovog aktuelnog člana vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << zbog dovođenja u zabludu 5.000.000 građana Srbije da će upisom besplatnih akcija ostvariti dobit od 1.000 evra pomoći će Dinkiću da objasni mnoge stvari, između ostalog i kako je moguće da se nedavno za propast ideje o akcijama okrive „Svetska ekonomska kriza i opština Negotin“. Treba podsetiti šta je sam Dinkić krajem prošle godine govorio o uticaju svetske ekonomske krize na Srbiju.

- Srbija, zajedno sa Kinom, i pored velike finansijske i ekonomske krize u svetu, ima veliku šansu da u 2009. godini bude izuzetno privlačna za strane investitore. Veliki evropski i svetski proizvođači, u potrazi za stabilnim profitom, seliće svoj kapital iz drugih evropskih zemalja u Srbiju - govorio je Dinkić.

Ko je u pravu - Dinkić ili Dinkić?

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.