Devojčica podletela pod auto, jurila Pokemone!

Izvor: Mondo, 24.Jul.2016, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica podletela pod auto, jurila Pokemone!

Trinaestogodišnja devojčica T. N. teško je povređena u Beogradu, kada je na nju naleteo automobil dok je jurila Pokemone.

Foto: MONDO - Petar Stojanović Foto: Petar Stojanović (MONDO)

Detalje saobraćajne nesreće koja se dogodila juče nije bilo moguće saznati, ali je kompletno zdravstveno osoblje hitnih službi u Beogradu govorilo o ovom slučaju, javljaju beogradski mediji.

U Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj je potvrđeno da je devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smeštena na odeljenje hirurške intenzivne nege.

Kako nezvanično saznaje "Kurir", radi se o komplikovanim povredama, ali dete nije životno ugroženo.

Ona je ne gledajući gde ide, istrčala na kolovoz da uhvati omiljenog lika iz crtaća, kada je na nju naleteo automobil koji ju je pokosio. Igrica "Pokemon Go" postala je globalni fenomen, međutim pored zabave, ona može da bude i veoma opasna.

BiH: Ulaze u minska polja zbog Pokemona!?

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.