Desetogodišnjak na Pena partiju

Izvor: S media, 16.Avg.2010, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Desetogodišnjak na "Pena partiju"

Desetogodišnji M. B. iz Lajkovca uspešno se oporavlja u valjevskoj bolnici posle povrede koju je tokom vikenda zadobio na manifestaciji "Pena parti" u Lajkovcu.

Kako je agenciji Beta danas rečeno na Odeljenju polunitenzivne nege valjevske bolnice, dečak je dobro i uspešno se oporavlja.

Radio Valjevo je ranije danas javio da je M. B. skočio u penu sa pozornice Doma mladih i duboko posekao ruku na staklo.

Odmah je prebačen do lokalnog Doma zdravlja, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Valjevo, gde je hitno operisan. Zahvat je trajao nekoliko sati, a dečak je do dolaska na operacioni sto izgubio mnogo krvi jer mu je bio presečen veći krvni sud ruke.

Njegov otac Mirko B. je u izjavi za Radio Valjevo zahvalio lekarima koji su pomogli njegovom sinu, a organizatore sličnih skupova zamolio da obrate više pažnje da se nesreće ne bi dogadjale.

U lajkovačkom Kulturnom centru i Domu za mlade nisu bili raspoloženi za razgovor sa novinarima dok policija ne prgleda snimak sa video nadzora uz napomenu da je o tom slučaju otvorena istraga pravosudnihorgana.

Dobrovoljni davaoci krvi iz nekoliko lajkovačkih kolektiva danas su u valjevskoj bolnici dali krv.

"Pena parti" organizovali su Kancelarija za mlade u Lajkovcu i beogradska NVO "Zdravo da ste" u okviru obeležavanja Svetskog dana mladih.

"Pena parti" je vrsta zabave tokom koje se uz muziku igra na mestu prekrivenom dubokom penom koju proizvode posebne mašine. Dubina pene

može biti veća od jednog metra. Ta vrsta zabave je najčešća u noćnim klubovima i na privatnim skupovima.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Dečak povređen na "Pena partiju" u Lajkovcu

Izvor: Blic, 16.Avg.2010

Desetogodišnji M.B. iz Lajkovca povređen je tokom vikenda na manifestaciji "Pena parti" u Lajkovcu i trenutno se oporavlja u valjevskoj bolnici. ..Kako je agenciji Beta danas rečeno na Odeljenju poluintenzivne nege valjevske bolnice, dečak je dobro i uspešno se oporavlja...Radio Valjevo je danas...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.