Izvor: Danas, 04.Jul.2023, 13:38

Deseti protest Srbija protiv nasilja u znak solidarnosti sa časnim policajcima: Od Skupštine do Policijske uprave u Bulevaru Despota Stefana

Deseti po redu protest Srbija protiv nasilja u subotu, 8. jula, počeće u 19 časova, zbog vrućina. Tehnički organizatori protesta pozvali su građanke i građane da se okupe ispred Skupštine Srbije, nakon čega će ulicama Takovskom i Cvijićevom, otići do Policijske uprave u Bulevaru Despota Stefana.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznata ruta novog protesta protiv nasilja u Beogradu, šetaće se do Policijske uprave

Izvor: Radio 021, 04.Jul.2023

Šef poslaničke grupe Demokratske stranke Zoran Lutovac izjavio je da će na protestu "Srbija protiv nasilja" u subotu okupljeni šetati do Policijske uprave za Beograd na Bulevaru despota Stefana.

Nastavak na Radio 021...

Protest „Užice protiv nasilja“ u četvrtak: Vlast i dalje promoviše nasilje

Izvor: Danas, 05.Jul.2023, 11:10

Deveti protest „Užice protiv nasilja“ održaće se u četvrtak, 6. jula, od 19 časova ispred Skupštine grada.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.