Der PRIZNAO ubistvo, osumnjičen i za kokainsku prevaru!

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Der PRIZNAO ubistvo, osumnjičen i za kokainsku prevaru!

Plaćeni ubica Čaba Der, kojeg više evropskih država traži zbog ubistva, iz Poljske je nedavno izručen Mađarskoj pred čijim je Apelacionim sudom, kako prenose mađarski mediji, priznao jedno od ubistava izvršeno u Budimpešti.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Njegov advokat je tvrdio da je ubistvo izvršio u samoodbrani.

Mađarska agencija MTI navodi da je Der bio uhapšen 1. marta u Pragu, a mađarskim vlastima predat prošle sedmice, 18. jula.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Čabu Dera, koji ima i sprsko i mađarsko državljanstvo, od Poljske je tražila i Srbija, jer ga beogradsko tužilaštvo sumnjiči za ubistvo Nebojše Markovića u januaru ove godine na Banovom Brdu.

Takođe su ga tražile i Holandije i Španija, zbog ubistava u tim državama.

MTI agencija navodi da je mađarska policija saopštila da se Der sumnjiči za dva ubistva - za ubistvo jednog Hrvata u Amserdamu 30. jula 2018. godine, i jednog preduzetnika u Budimpešti 19. septembra prošle godine.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Čaba Der priznao ubistvo, varao i sa zaslađivačem

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2019

BEOGRAD - Plaćeni ubica Čaba Der, kojeg više evropskih država traži zbog ubistva, iz Poljske je nedavno izručen Mađarskoj pred čijim je Apelacionim sudom, kako prenose mađarski mediji, priznao jedno od ubistava izvršeno u Budimpešti, dok je njegov advokat tvrdio da je ubistvo izvršio u ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.