Demonstranti u Venecueli zahtevaju istinu o zdravlju Čaveza

Izvor: Vostok.rs, 04.Mar.2013, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demonstranti u Venecueli zahtevaju istinu o zdravlju Čaveza

04.03.2013. -

Stotine studenata i pripadnika opozicije u Karakasu organizovalo je demonstracije na kojima su tražili da im se iznesu pouzdane informacije o zdravlju predsednika Venecuele Uga Čaveza. U februaru, Čavez se vratio u zemlju posle lečenja na Kubi, ali se ne pojavljuje u javnosti. Vladini zvaničnici su ranije, saopštili da se on u potpunosti nije oporavio od operacije, ali da donosi odluke, nalazeći se u bolnici. U subotu je objavljeno da je na hemoterapiji. Ranije, u četvrtak, potpredsednik Nikolas Maduro izjavio je na televiziji da se Čavez " bori za život."

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Čaves se bori za život

Izvor: Politika, 04.Mar.2013

Prošlo je osamdeset dva dana otkako je operisan od kancerogenog tumora, 12 dana otkako je prebačen iz bolnice u Havani u vojnu bolnicu u Karakasu, a za svo to vreme venecuelanski lider nije se pojavio u javnosti ni na jednom živom snimku, niti je odaslao živu reč. Da je u teškom stanju ne spore...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.