Izvor: TangoSix.rs, 27.Mar.2024, 10:33

Delegacija Mašinskog fakulteta posetila pogone kompanije Erbas u Nemačkoj: Stručnjaci iz Erbasa redovno će sarađivati sa kolegama u Beogradu

Kako je juče saopšteno iz Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, dekan fakulteta prof. dr Vladimir Popović, prodekan za nastavu prof. dr Marko Miloš i prodekan za finansije prof. dr Aleksandar Grbović posetili su krajem februara kompanije Erbas difens i Erbas Helikoptere.
Kako se navodi, poseta je realizovana u cilju nastavka postojećih i uspostavljanja novih poslovnih kontakata sa kompanijom Erbas, a na lični poziv Aleksandra Bojanića, direktora regionalne prodaje za istočnu Evropu kompanije „Airbus Defence and Space“. U periodu od 26. do 29. februara  delegacija je obišla centre u Minhenu, Manhingu i Donauvertu.
– Kao nastavak već uspostavljenih odnosa, dogovoreno...

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.