Defile fenjera od bundeva

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 17.Sep.2009, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Defile fenjera od bundeva

IRIG- U Irigu će večeras početi trodnevna turistička manifestacija „Pudarski dani“, koja će biti otvorena uz izložbu slika likovne kolonije „Jazak“ u prostorijama Srpske čitaonice, najavila je Turistička organizacija Srbije.

Po otvaranju predviđen je kulturno-umetnički program i dodela nagrada najuspešnijim učenicima za likovne i literarne radove.

U petak je predviđena revija „Dete i pas“, koja će biti održana u gradskom parku, u organizaciji Kinološkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << društva „Irig“. Uveče sledi maskenbal na ulicama, odnosno defile fenjera od bundeva, dečja pozorišna predstava „Bila jednom ljubav jedna“ i koncert grupe „Kerber“.

U rano jutro u subotu počeće takmičenje u kuvanju pudarskog paprikaša, a u prepodnevnim časovima kreću i sportska nadmetanja - mauntin-bajk trka „Pudarevim stazama“ i brzopotezni turnir u šahu.

Aktiv žena prirediće prodajnu izložbi sremskih kolača, a za najmlađe biće organizovana dečja pijaca.

Istog dana predviđeni su defilei bajkera i folklora i izbor najboljeg vina i rakije, kao i najtežeg grozda, a manifestacija će biti završena kulturno-umetničkim programom folklornih društava.  

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.