Izvor: B92, 28.Dec.2010, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deda Mraz posetio obolelu decu

Beograd -- Voditelj Zoran Kesić, prezenterka vremena na TV B92 Katarina Lazarević i Deda Mraz posetili su danas decu koja se leče na Institutu za onkologiju u Beogradu.

Praznici su glavni proizvođači radosti, a ta radost je glavni motiv i snaga za borbu deci koja se leče na Institutu za onkologiju u Beogradu.

Uz pomoć humanitarne akcije koju su sproveli beogradski klub "Plastik" i Udruženje "Uvek s decom", deca sa Onkologije danas su dobila paketiće, i kroz zabavu, igru i razgovor ulepšali ove praznične dane.

Njih su posetili poznati voditelj Zoran Kesić, prezenterka vremena na TV B92 Katarina Lazarević i Deda Mraz.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zoran Kesić i Katarina Lazarević i Deda Mraz posetili decu obolelu od raka

Izvor: Svet plus, 29.Dec.2010, 14:24

Uz pomoć humanitarne akcije koju su sproveli beogradski klub ldquo;Plastik rdquo; i Udruženje ldquo;Uvek s decom rdquo;, deca sa Onkologije danas su dobila paketiće, i kroz zabavu, igru i razgovor ulepšali ove praznične dane.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.