Izvor: Blic, 04.Jul.2023, 12:05

Deda Đorđe Mihailović će biti sahranjen u četvrtak na Zejtinliku, a evo i ko će snositi troškove sahrane: "JOŠ UVEK SE NE ZNA KAKO ĆE IZGLEDATI CEREMONIJA"

Sahrana deda Đorđa Mihailovića, najdugovečnijeg čuvara srpskog groblja Zejtinlik, koja će biti organizovana u četvrtak, šestog jula, biće plaćena od strane države Srbije i resurnog ministarstva, potvrđeno je danas za "Blic".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sahrana Đorđa Mihailovića 6. jula na groblju ,,Zejtinlik“

Izvor: Danas, 04.Jul.2023

Sahrana Đorđa Mihailovića, biće održana na Srpskom vojničkom groblju ,,Zejtinlik“, 6. jula 2023. godine. Tačno vreme sahrane biće objavljeno naknadno, saopšteno je danas na Tviter nalogu Generalnog konzulata Republike Srbije u Solunu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.