Dečji karneval u Rakovici

Izvor: Danas, 02.Apr.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečji karneval u Rakovici

Beograd - Karnevalske trupe dece iz rakovičkih vrtića, osnovnih i srednjih škola uz podršku drugara iz Lajkovca i Bele crkve, prodefilovale su danas ulicom Patrijarha Joanikija, trasom Rakovičkog karnevala dugom 800 metara.

Dečji karneval na kome su učestvovale 32 grupe, počeo je u podne, i to je bio drugi dan ove manifestacije. Žiri sastavljen od članova Federacije evropskih karnevalskih gradova (FECC) odabraće petoro naboljih grupa koje će predstavljati Rakovički >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << karneval na karnevalima u zemlji i inostranstvu.

Trećeg dana karnevala takođe od 12 časova biće organizovan Međunarodni karneval, gde će nastupiti više od 40 karnevalskih grupa iz zemlje i inostranstva (Italija, Makedonije, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija, Rusija, Grčka...).

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.