Deci lečenoj od raka potrebna pomoć

Izvor: RTS, 08.Jun.2015, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deci lečenoj od raka potrebna pomoć

Potrebna novčana pomoć za održavanje letnjeg kampa za decu i mlade lečene od malignih bolesti. Cilj kampa je da se deca psihološki osnaže, druže sa ostalom decom koja se nose sa tom bolešću, kao i da se ojača njihova kondicija. Udruženju "Čika Boca" ostalo je još nedelju dana da prikupi 150.000 dinara kako bi se organizovao treći kamp "Mi možemo sve".
Učesnici letnjeg kampa su deca iz cele >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zemlje, starosti od sedam do 17 godina, za koje kamp ne predstavlja samo priliku za druženje i rekreaciju, već i priliku da istraže svoje mogućnosti i nauče kako da kući odu srećniji i zadovoljniji.

Kamp je planiran od 10. do 17. jula u Kneževim konacima u Vladimircima. Održava se uz pomoć i donacije velikog broja ljudi dobre volje i firmi, navodi se u saopštenju udruženja "Čika Boca".
Ukupni troškovi održavanja kampa su 3.200 evra, a preostalo je da se prikupi još 150.000 dinara.
Udruženje "Čika Boca" angažovalo je veliki broj volontera koji su uključeni u realizaciju i sprovođenje svih aktivnosti na kampu, kojima se deca osnažuju i podstiču da pomeraju svoje granice. Volonterski tim čine i mladi koji su u detinjstvu lečeni od raka.
"Čika Boca" već tri godine organizuje kamp "Mi možemo sve. Ove godine pokušali su da organizuju humanitarne psihološke radionice za mlade, kako bi prikupili deo novca, međutim odziva nije bilo. Ni prošlogodišnja akcija za prikupljanje novčanih sredstava, pokrenuta u Skupštini Srbije, nije mnogo pomogla.

Kako ne bi razočarali mališane koji se svake godine raduju kampu, na koji neki po prvi put idu bez pratnje roditelja, "Čika Boca" poziva sve koji mogu da pomognu da podrže njegovo održavanje i ohrabre ovu decu.
Namenski račun za kamp "Mi možemo sve": 285-2321040000007-52 SBERBANK
Sve uplate mogu se pratiti na sajtu udruženja "Čika Boca".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Potrebna pomoć za održavanje kampa za decu lečenu od raka

Izvor: Radio 021, 08.Jun.2015

Potrebna je novčana pomoć za održavanje letnjeg kampa za decu i mlade lečene od malignih bolesti. Cilj kampa je da se deca psihološki osnaže, druže sa ostalom decom koja se nose sa tom bolešću, kao i da se ojača njihova kondicija...Udruženju "Čika Boca" ostalo je još nedelju dana da prikupi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.