Izvor: Blic, 18.Okt.2019, 06:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Dečaci hoće JAKE TELEFONE, devojčice NAPUMPANA USTA” Ako ovo mislite o mladima u Srbiji, sačekajte da čujete istinu - postidećete se

Ne bi se venčali sa nekim samo zato što je bogat, zadovoljni su kako izgledaju i ne bi se podvrgli estetskoj operaciji, nemaju predrasude o različitosti među ljudima, a jedan od dokaza za to jeste stav da siromašni ljudi nisu automatski nesrećniji od bogatih, kao i da to što jedna osoba nema novca, a druga ga ima, uopšte ne predstavlja prepreku da jedno drugom budu iskreni prijatelji - ovakva mišljenja iskazala je većina ispitanika koji pripadaju generaciji Z, odnosno mladima koji imaju najviše 19 godina.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.