Danas uglavnom sunčano i toplo

Izvor: Blic, 22.Okt.2017, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas uglavnom sunčano i toplo

U Srbiji će ujutro po kotlinama i dolinama ponegde biti kratkotrajna magla, a tokom dana uglavnom sunčano i toplo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Duvaće slab do umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od četiri do 12 stepeni, a najviša dnevna od 19 do 24 stepena.

Krajem dana i u toku noći na severu i zapadu očekuje se naoblačenje s kišom, mestimično kratkotrajnim pljuskovima.

U Beogradu će danas preovlađivati sunčano i toplo, a krajem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dana očekuje se naoblačenje koje će u toku noći usloviti povremeno kišu. Jutarnja temperatura biće oko 12, a najviša dnevna oko 22 stepena.

Nepovolјna biometeorološka situacija pred očekivanu promenu vremena može uzrokovati tegobe kod svih hroničnih bolesnika.

Naročito izražene tegobe mogu imati cerebrovaskularni bolesnici. Mogu se javiti glavobolјa, neraspoloženje i bolovi u kostima i zglobovima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRIPREMITE KIŠOBRANE U BiH tokom dana sunčano i toplo, uveče promena vremena

Izvor: Blic, 22.Okt.2017

U BiH će danas preovladavati promenjivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima, a najviša dnevna temperatura biće oko 22 stepena Celzijusa. Tokom večeri očekuju se kiša, uz mogućnost pljuskova i grmljavine...- Do ponoći se očekuju obilnije padavine na zapadu i jugozapadu. Očekivana količina...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.