Danas uglavnom oblačno, temperatura do 20 stepeni

Izvor: Press, 26.Okt.2012, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas uglavnom oblačno, temperatura do 20 stepeni

U Srbiji će danas ujutru i pre podne u većem delu zemlje biti mestimično magla i niska oblačnost, ponegde sa rosuljom

Posle podne malo i umereno oblačno i u većini mesta malo toplije. Vetar uglavnom slab, južni i jugoistočni. Minimalna temperatura od 5 do 10, na istoku od 2 do 4, a najviša dnevna od 14 do 20 stepeni, saopštio je Republicki hidrometeorološki zavod.

U Beogradu ujutru i pre podne magla i niska oblačnost sa rosuljom, posle podne malo i umereno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << oblačno i malo toplije. Vetar uglavnom slab, jugoistočni. Minimalna temperatura oko 10, najvša dnevna oko 16 stepeni.

Izgledi vremena za Srbiju u narednih sedam dana - do 2. novembra: U subotu toplo i vetrovito uz naoblačenje praćeno kišom koja će se sa jugozapada do kraja dana proširiti na celu zemlju. Duvaće umeren, u južnom Banatu, Podunavlju i Pomoravlju i jak jugoistocni vetar.

U nedelju i ponedeljak oblačno i osetno hladnije, mestimicno sa kišom i pojačanim severozapadnim i severnim vetrom.

U utorak hladno uz postepeno razvedravanje.

U sredu prolazno naoblačenje mestimicno sa kišom. U četvrtak i petak promenljivo oblačno, uglavnom suvo i vetrovito. Duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, u košavskom podrucju sa udarima olujne jačine.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.