Danas sunčano, temperatura do 15 stepeni

Izvor: NaDlanu.com, 12.Mar.2014, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano, temperatura do 15 stepeni

U Srbiji danas ujutro mestimično slab mraz i magla, a tokom dana pretežno sunčano, najavio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren severozapadni, jutarnja temperatura od minus dva do pet, a najviša dnevna od 10 do 15 stepeni.I u Beogradu će danas pretežno sunčano, vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko četiri, a maksimalna oko 15 stepeni. U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 19. marta, do nedelje biti pretežno >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sunčano, uz postepeni porast temperature.U subotu uveče i krajem dana očekuje se naoblačenje sa kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom u severnim i centralnim krajevima. U nedelju će biti pretežno oblačno, hladnije, mestimično sa kišom, a na planinama sa snegom.U ponedeljak očekuje se pretežno sunčano i toplije vreme. Krajem perioda očekuje se prolazno naoblačenje, u severnim i centralnim krajevima mestimično sa slabom kišom.Foto: Beta/Emil VasIzvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Danas sunčano uz slab vetar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2014, 01:25

U Srbiji će današnje jutro biti hladno, mestimično sa slabim mrazem, sa maglom po kotlinama, dok će preko dana biti sunčano, uz slab vetar, severni i severozapadni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.