Danas sunčano i toplo, temperatura do 25 stepeni

Izvor: NaDlanu.com, 28.Okt.2013, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i toplo, temperatura do 25 stepeni

Nakon maglovitog jutra, u Srbiji će tokom dana biti pretežno sunčano i toplo, a najviša dnevna temperatura od 20 do 25 stepeni.

Prema prognozi republičkog Hidrometeorološkog zavoda, jutarnja temperatura 4 stepena po kotlinama na jugoistoku i jugozapadu, a 13 stepeni u severnim krajevima, dok će najviša dnevna temperatura biti od 20 do 25 stepeni.I u Beogradu ujutro u nižim delovima grada maglovito, a tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, južni, jugozapadni.Jutarnja >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << temperatura oko 13 stepeni, najviša dnevna oko 25 stepeni. Izgledi vremena za sedam dana (do 4. novembra): U većini dana pretežno sunčano i dalje toplo, samo se u četvrtak očekuje se prolazno naoblačenje uz mogućnost kratkotrajne kiše. Do četvrtka temperatura znatno iznad prosečnih vrednosti. Temperature od 22 do 26 stpeni, a potom u manjem padu.Izvor: B92

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.