Danas startuje trodnevna Đerdapska regata

Izvor: Glas javnosti, 30.Jul.2010, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas startuje trodnevna "Đerdapska regata"

TEKIJA - U organizaciji Kajakaškog kluba "Tekija" danas počinje manifestacija "Đerdapska regata" na Dunavu, koja će trajati do 1. avgusta, najavila je Turistička organizacija Srbije (TOS).

Manifestacija će početi okupljanjem na đerdapskoj plaži u Tekiji, odakle će krenuti regata prema predvodnici hidroelektrane "Đerdap" na rumunskoj strani. Posle podne se stiže u Kladovo, a uveče do karaule u Maloj Vrbici, gde je predviđeno noćenje.

U subotu regata nastavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << put prema Velikoj Vrbici i plažama Rtkovo i Korbovo, a predveče se stiže do karaule Ljubičevac, a zatim do plaže u Brzoj Palanci, gde je predviđeno noćenje.

Regata u nedelju kreće prema plaži u Mihajlovcu, a posle odmora za plažu Kusjak i HE "Đerdap 2". Učesnici se po završetku vraćaju autobusom do Tekije, saopštio je TOS.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.