Danas pretežno sunčano, temperatura do 31 stepen

Izvor: NaDlanu.com, 16.Avg.2013, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas pretežno sunčano, temperatura do 31 stepen

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano sa najvišom temperaturom do 31 stepen Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuje se retka pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavine, uglavnom u planinskim predelima. Vetar će biti slab do umeren, severni i severoistočni.Najniža temperatura iznosiće od 13 do 18, najviša od 27 do 31 stepen. I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano, a vetar će biti slab i umeren, severni i >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << severostočni. Najniža temperatura iznosiće 17, najviša dnevna oko 29 stepeni.U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 23. avgusta, do ponedeljka biti pretežno sunčano i toplije sa retkom pojavom poslepodnevnih pljuskova i grmljavina, uglavnom u planinskim predelima.U utorak se očekuje naoblačenje i osveženje koje će usloviti mestimično kišu ili kratkotrajne pljuskove sa grmljavinom. Zatim će do kraja perioda biti svežije sa pojavom lokalnih pljuskova i grmljavine. Izvor: Tanjug via Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme - 16. avgust

Izvor: RTS, 16.Avg.2013

Do kraja dana pretežno sunčano...Kratkotrajni pljuskovi i grmljavina mogući su uglavnom u planinskim predelima. Temperatura od 28 do 31, u Beogradu oko 29 stepeni. Za vikend toplije.

Nastavak na RTS...

Pretežno sunčano i toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2013, 02:15

U Srbiji pretežno sunčano i toplo, a posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuje se retka pojava pljuskova i grmljavina u planinskim predelima jugozapadne i juzne Srbije, dok će najviša dnevna temperatura iznositi do 33 stepena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.