Danas postavljanje spomen - ploče Ivanoviću kod sedišta stranke

Izvor: Blic, 23.Feb.2018, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas postavljanje spomen - ploče Ivanoviću kod sedišta stranke

Ispred sedišta Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" (SDP) danas će biti otkrivena spomen-ploča ubijenom lideru ove incijative Oliveru Ivanoviću.

Zamenik predsednika SDP-a Ksenija Božović rekla je Srni da će spomen-ploča biti otkrivena u organizaciji rukovodstva Građanske inicijative u prisustvu rodbine, prijatelja i ljudi koji su uvažavali Ivanovića.

Ona navodi da se predstavnici Građanske inicijative neće obraćati na otkrivanju spomen-ploče.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Sve dok traje ćutanje istražnih organa, ćutaće i članovi SDP-a - rekla je Božovićeva.

Ona je dodala da je službena mejl adresa Građanske inicijative blokirana od dana ubistva Ivanovića.

- Juče smo mejlom uputili pozivnice za današnji događaj, ali nam se taj mejl vratio kao neisporučen. Računali smo da će onaj koji je blokirao našu mejl adresu propustiti pozivnicu za današnji događaj, ali nažalost mi i dalje ostajemo blokirani - kaže Božovićeva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Otkrivena spomen ploča Olivera Ivanovića

Izvor: Blic, 23.Feb.2018

Ispred sedišta Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" (SDP) otkrivena je spomen-ploča ubijenog lidera ove incijative, Olivera Ivanovića...Na spomen ploči je, uz sliku Ivanovića i datum ubistva, napisan i citat jedne od njegovih izjava, javio je Radio KiM...Otkrivanju spomen ploče...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.