Danas će biti veoma toplo, a u subotu nas čeka pravi pakao!

Izvor: BKTV News, 28.Jun.2017, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas će biti veoma toplo, a u subotu nas čeka pravi pakao!

Prema najavama meteorologa do subote će u Srbiji biti veoma toplo, u većini mesta sa temperaturom preko 35 stepeni. U centralnim i južnim krajevima biće i do 40, dok nas u subotu očekuje zapanjujućih 42 stepena Celzijusa.

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo. Popodne u planinama, uz lokalni razvoj oblačnosti, predviđa se retka pojava kratkotrajnih pljuskova s grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, južni, u Banatu i donjem Podunavlju povremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 16 do 23, a najviša dnevna od 34 do 37 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i veoma toplo sa jutarnjom temperaturom oko 22, a najviša će biti oko 36 stepeni.

Sutra se na severozapadu zemlje očekuje malo svežije vreme, oko 32 stepena, a, uz lokalnu pojavu pljuskova i grmljavine, a u ostalim krajevima veoma toplo, na jugu i istoku ponegde i do 40 stepeni. Duvaće umeren i jak južni i jugozapadni vetar, povremeno sa udarima olujne jačine.

U Srbiji će do subote biti veoma toplo sa očekivanom temperaturom do 42 stepena Celzijusa.

Svim hronično obolelim i osetlјivim osobama se savetuje oprez, a meteoropatske reakcije su moguće u vidu nervoze, malaksalosti i glavobolјe.

Preporučuje se izbegavanje boravka na otvorenom u najtoplijem delu dana, korišćenje zaštite od UV zračenja, i smanjenje fizičkih napora.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.